Blogia
ventdelpla

El que ha pasat últimament!!

Aquesta última setmana a vent del plà han passat moltes coses:

A l'Esther se li ha perdut el fill amb la segrestació d'en Raul.

I en Rafa està a l'hospital per l'

En Martí i l'Isona no estan junts i tant un com l'altre ho estan pasant molt malament,encara que no ho reconeguin.

La Tressa i en David es casen.

La nuri i l'Alfons es separen ja que l'Alfons fa triar a la Nuri entre ell i la seva filla que els va deixar un amic perquè estva apunt de morirse.

 

Nova temporada:

La Mònica i en Julià s'envan a viure junts.

El Rafa està molt malament i la Mònica va cada dia a veure´l  però si no troben un fetge aviat es pot morir.El fetge no arriba i en Rfava li demana al seu germà que avans demorir-se vol veure a la Mònica,persona amb la que avia esta sortin durant molt temps.La mònica arriba i en Rafa li diu que l'estima i que encara que aguesin tallat ell la continua estimant.Com la Mònica veu que s'està morint li diu que ella també l'estima.

Quan ja es millora, la Mònica es dona conta de que li ha de dir que estima al Julià i que li va dir això perquè  se l'estimava però avia de pendre una decissió i la Mònica es queda amb el Julià.

L'Esther continua sense saver res del seu fill fèlix,els mossos no poden fer res però estan investigant.

Vé el fill del Jaume el de Inglaterra per passar allà una gran temporada i segurament es quedi per sempre a Vent del plà.

L'altre fill seu en Joan va venir de Noruega i es va enamorar de la dona del seu pare l'Esvertlana i per això s'en va anar a Barcelona.

El Manel el seu fill d'Inglaterra sospita perquè creu que ha pasat alguna cosa més del de que els han explicat.Li avien explicat que es van distanciar perque el Joan va anar a veure la seva mare,que per cert els va avandonar per anar-sen amb un altre.

La Dora sospita de que el seu yerne sempre li truquen i sempre diu que es l'home dels congelats.Ella i en Libert sospiten i van a seguir a en Paco i el troben amb una altre dona.La Dora li diu clarament a el Paco que ho sap tot ella i en Llibert i en Paco li diu que li doni una oportunitat.Però la Dora no aguanta que en Paco enganyi a la seva filla així que li diu!!!

Vent del Plà la millor serie!!!RiendoBurlaGuiño

Entreu a la web: www.ventdelpla.com

 

 

2 comentarios

iris -

oo mi petitona!! tkm ma exo muxa ilu!! tkm wapa:P:P:)

PekeÑaJa -

woleeeeeeeeeee iris esto va ti:P
pos ya k se habla tanto de Ventdelpla, te dire que es una serie genial, me encanta es muy bonita. y si algun dia me la pierdo xk nu puedo verla segrava :P :P.
jejejeje buenu niña pos eso k nus vemus y k eres la mejor muaks maka...